“Guardo Watch” je italijanski brend satova čije sedište se nalazi  u Breši, gde je i osnovan 2000.godine. Više od 15 godina uspešnog rada na evropskom tržistu govori samo za sebe. Guardo vam donosi visoki kvalitet ručnih satova za dame i gospodu. Pošto smo dostigli najviše standarde u preciznosti i trajnosti, fokusirani smo na razvoj dodatnih funkcija i novog dizajna po svačijem ukusu.
 
Jedna od karakteristika “Guardo” satova je i njihov studio za dizajn, sa profesionalnim dizajnerima koji vredno rade na stvaranju desetina modela ručnih satova i to u dve kolekcije – luxury i fashion ili modna za muškarce i žene.
 
Zapamtite, satovi su jedini modni detalj koji pristaje svakoj prilici. Naši satovi pokazuju vreme, dualno i svetsko, datum i druge indikatore, kao i ostale funkcije po vašem izboru. Glavni cilj “Guardo” satova je usaglašavanje stila i statusa njegovih korisnika. Prelep dizajn i pouzdanost satova poznatog brenda su “must have” modni dodatak svake uspešne osobe.
 
Modni dodatak koji svaka uspešna osoba mora posedovati.
 
Proizvodni objekti “Guardo” satova se nalaze u Aziji, u jednoj od najvećih fabrika satova. Moderna oprema i evropski standard garantuju visoki kvalitet naših proizvoda. Savremena tehnologija je omogućila da se 80% operacija sklapanja vrši robotima. Što je veći broj operacija izvedenih pomoću preciznih mašina to je veća tačnost i kvalitet koji naši klijeti dobijaju.
Baterije satova sa kvarcnim mehanizmom su dokazale svoju visoku preciznost i pouzdanost. Kvarc je vrsta kristala, slična staklu. Kada se kristal kvarca izloži mehaničkom opterećenju, strujanju ili pritisku, on vibrira stalnom frekvencijom. Ova jedinstvena karakteristika obezbeđjuje visoki nivo kvaliteta tačnosti kvarcnih satova. 
Karakteristika kojom se ističu svi modeli “Guardo” satova je korišćenje kvarcnog mehanizma najboljih svetskih proizvođača. 
  • MIYOTA (CITIZEN WATCH CO LTD Concern, Japan)
  • EPSON (Seiko Group Concern, Japan)
Kada je kvalitet u pitanju, kompromisa nema. Izaberite brend kojem se veruje. Izaberite pouzdan asesoar “Guardo” satova italijaskog brenda i istaknite svoj besprekorni stil.